Translate

Freitag, 15. Juni 2018

A Windows 10 újraaktiválása hardvermódosítás után

A Microsoft-fiók felvétele és összekapcsolása a digitális licenccel


 1. Válassza a Start gombot, majd a Gépház > Frissítés és biztonság > Aktiválás > Fiók felvétele elemet. A Microsoft-fiók felvételéhez rendszergazdaként kell bejelentkeznie.                               
 2. Adja meg Microsoft-fiókja felhasználónevét és jelszavát, majd válassza a Bejelentkezés lehetőséget. Amennyiben a megadott Microsoft-fiók nem összekapcsolt fiók, meg kell adnia a helyi fiókja jelszavát is.                                                                                                                    
 3. A Microsoft-fiók felvétele után az Aktiválás lapon A Windowst a Microsoft-fiókjához kapcsolt digitális licenccel aktiválták szöveg lesz látható.


Az Aktiválási hibaelhárító használata jelentős hardvermódosítás után


 1. Válassza a Start gombot, majd a Gépház > Frissítés és biztonság > Aktiválás > Hibaelhárítás elemet. Rendszergazdaként kell bejelentkeznie.

 2. A hibaelhárító jelzi, hogy a Windowst nem lehet aktiválni ezen az eszközön. Válassza a Nemrég cseréltem hardvert ezen az eszközön, majd a Tovább lehetőséget.

 3. Adja meg Microsoft-fiókja felhasználónevét és jelszavát, majd válassza a Bejelentkezés lehetőséget. Amennyiben a megadott Microsoft-fiók nem összekapcsolt fiók, meg kell adnia a helyi fiókja jelszavát is.
 4. A Microsoft-fiókhoz társított eszközök listájából válassza ki az éppen használt eszközt, jelölje be a Jelenleg ezt az eszközt használom jelölőnégyzetet, majd válassza az Aktiválás lehetőséget.

Ha a találatok között nem látja az épp használt eszközt, győződjön meg róla, hogy valóban az eszköz Windows 10-es digitális licencéhez társított Microsoft-fiókkal jelentkezett be.

Ha a megfelelő Microsoft-fiókkal jelentkezett be, az alábbiakban néhány további okot találhat, amelyek miatt a Windows esetleg nem aktiválható újra:

 • Az eszközön lévő Windows-kiadás nem egyezik a digitális licenccel társított Windows-kiadással.
 • Az aktiválni kívánt eszköz típusa nem egyezik a digitális licenccel társított eszköz típusával.
 • A Windowst még soha nem aktiválták az eszközön.
 • Már a megengedett számú alkalommal aktiválta újra a Windowst az eszközön.
 • Az eszköznek több rendszergazdája van, és egy másik rendszergazda már újraaktiválta a Windowst az eszközön.
 • Az eszközt a munkahelye felügyeli, és a Windows újraaktiválására nincs lehetőség. Az újraaktiválás ügyében forduljon a munkahelye támogatási részlegéhez.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen